Behandelingen - Ruenthai Thai massage in Amersfoort (Rustenburg), aandacht voor lichaam en geest.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BEHANDELINGEN
Kies hieronder de behandeling die het best bij uw situatie past.
Thaise traditionele Massage

Door de combinatie van rustige bewegingen, acupressuur, begeleide strek oefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in uw lichaam gestimuleerd. Bij deze stevige massage worden handpalm-, duim- en elleboogtechnieken ingezet. Deze massage heeft een positieve invloed op vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.
Thaise ontspannings massage

Hierbij worden de beste thaise essentiële oliën gecombineerd met een zachte therapeutische massage. U kiest voor de aromatherapie als u tot rust wilt komen en wilt ontspannen. Deze behandeling helpt om het immuunsysteem te versterken en wanneer u slaapproblemen, hoofdpijn of een slechte bloedcirculatie hebt.
Thaise voetmassage

Het stimuleren van de reflexpunten op de voeten heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam. De massage van de drukpunten in de voeten stimuleert de bloedsomloop in voeten en benen en stimuleert een goede werking van de organen.
Thaise hoofd-, nek- en schoudermassage

Deze verkwikkende behandeling concentreert zich op de spanningspunten bij uitstek van de nek, schouders en hoofd en is een geweldige manier om te ontspannen, om alle opgebouwde stress kwijt te raken, de spieren los te maken en de pijn ter verminderen.
RUENTHAI - THAI MASSAGE
GEALLIEERDENSTRAAT 83 - 3815 NM  AMERSFOORT | M: 06 1784 7089
©2018 Ruenthai massage. All Rights Reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu